Bredhi Vitit Ri Jeshil Me 146 Degë 1.2 M

14.99

Out of stock

SKU: 1154056 Category:

Përshkrim

Pema e Krishtlindjeve e gjelbër me 146 degë të integruara. Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër
Diametri x Lartësia 0.6×1.20 m