Bredhi Vitit Ri Jeshil Me 105 Degë 1 M

12.99

Out of stock

SKU: 1154058 Category:

Përshkrim

Pema e Krishtlindjeve e gjelbër me 105 degë të integruara. Ka një bazë plastike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër
Diametri x Lartësia 0,6×1 m