Perde Ngjyrë Pana Me Unaza Metalike Silver140x250 Cm

9.99

Out of stock

SKU: 1105524 Category:

Përshkrim

Perde Zbukurimi Në Ngjyrë Të Bardhë Dhe Dizajn Me Shirita Dhe Unaza Metalike. Ideale Për Çdo Stinë
Diametri I Unazës: 4 Cm
Ngjyra Pana
Materiali Poliestër
Gjerësia X Lartësia 140×250 Cm