Përparëse Pikture “Spiderman” Për Fëmijë

4.49

In stock

SKU: 1155371 Category:

Përshkrim

Pikturoni platformën me heroin tuaj të preferuar SPIDERMAN, me një sipërfaqe plastike në mënyrë që të mos njollosni rrobat dhe rripat tuaj që të përshtaten siç duhet në trup.
Gjinia Djali
Hero Njeriu merimangë
Materiali Plastike
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia 50×30 cm