Lodër Me Rrjetë Për Të Kapur Peshq 6 Copë

3.49

Out of stock

SKU: 1163498 Category:

Përshkrim

Kapni peshkun me rrjete dhe argëtohuni me përpjekjen. Përmban një rrjet dhe 6 peshq.
Diametri: 13.5 cm.
Gjatësia x Gjerësia e Peshkut: 6×4 cm.
Materiali: Plastikë.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.