Pishinë Me 3 Ngjyra Për Fëmijë ”Intex” 114×25 Cm

9.99

Out of stock

SKU: 1038005 Category:

Përshkrim

Pishinë për fëmijë me mure anësore të fryrjes dhe fund të fryrë. Veçanërisht e qëndrueshme.
Diametri Lartësia: 114×25 cm
Materiali : Vinil me rezistencë të lartë.
* KUJDES! I përshtatshëm për moshat nga 2 vjeç