Pishinë Familjare Me Ndenjëse ”Intex” 229×66 Cm

59.99

Out of stock

SKU: 1037995 Category:

Përshkrim

Një pishinë e madhe familjare INTEx prej 2.29×2.29×0.66 cm me sedilje të integruara për 4 persona.
Me pala të gjera dhe të buta dhe 2 baza për gota. Vinil i kontrolluar me mure shumë të gjera. Kapaciteti i ujit (78% lartësia e murit 233 galonë). Copë riparimi.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia e Paketimit: 46×40.5×13 cm.
* KUJDES! I përshtatshëm për fëmijë mbi 3 vjeç.