Pishinë Me Rrëshqitëse Spërkatëse Uji & Aksesore Për Fëmijë ”Intex” 2.97×1.93×1.35 M

69.99

Out of stock

SKU: 1038006 Category:

Përshkrim

Një shesh lojërash INTEx me pishinë inflatable prej 2.97×1.93×1.35 m. Përfshin rrëshqitësin e ujit, pishinën e fëmijëve me shatërvan, spërkatës uji, lojën e hedhjes së unazës (me 4 rrathë të fryrë) dhe lojën e rrotullimit të topit dhe lojën e hedhjes së topit (përfshirë 6 topa plastikë 8 cm të përfshira). Rrogoz për ulje. Përmban një copë për riparim.
Pesha maksimale 81 kg
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
Dimensionet e paketimit 49x30x42 cm