Pjatë Ushqimi Porcelan Vija Shumë Ngjyrëshe 26 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1141689 Category:

Përshkrim

Lejohet të përdoret në pjatalarëse dhe mikrovalë
Diametri: 26 cm
Materiali: Porcelan.