Plastelina Me Ngjyra 12 Copë & 3 Forma

1.49

In stock

SKU: 1035275 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një set prej 12 plastelina me ngjyra të ndryshme dhe 3 forma me ngjyra dhe dizajnë të ndryshme. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
15 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.