Plasteline Me Ngjyra 6 Copë Me 3 Forma Në Kove

2.49

In stock

SKU: 1024839 Category:

Përshkrim

Një kuti që përmban 6 plastelinë me ngjyra të ndryshme dhe 3 kallëpe me dizajnë të ndryshme. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
Copëza 9 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.