Plastelina Me Ngjyra Neon 12 Copë & 3 Forma

1.49

In stock

SKU: 1035276 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një set prej 12 plastelinë me ngjyra të ndryshme neoni dhe 3 kallëpe me ngjyra dhe dizajnë të ndryshme. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
15 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.