Pompë Ajri Me 2 Funksione ”Intex” 37 Cm

7.99

In stock

SKU: 1162865 Category:

Përshkrim

Pompë me të cilën mund të fryni dyshekë, anije dhe sende të tjera të mëdha që mund të fryhen, pompon ajrin nga të dy drejtimet, fryn dhe shfryhet thjesht duke lidhur zorrën ndryshe. Ka një hundë fizarmonike me 3 grykë të ndryshëm për t’iu përshtatur shumicës së valvulave, një trup plastik shumë i qëndrueshëm dhe i lehtë.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia e paketimit: 19x12x38cm