Pompë Dore E Vogël E Zezë ”Intex” 29 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1150949 Category:

Përshkrim

Pompë dore me mekanizëm automatik të kërcimit që të mund të fryheni lehtësisht dhe të relaksuar.
Diametri i gojës: 7 mm
Materiali: Plastik.