Pompë Këmbe E Verdhë ”Intex” 3 Lt

6.99

Out of stock

SKU: 1092236 Category:

Përshkrim

Fryhet dhe shfryhet, thjesht ndryshoni drejtimin e rrjedhës së ajrit. Ka 3 grykë të ndryshëm.