Laps Portamina 0.5 Mm 2 Copë Me 12 Maja Lapsi & 6 Goma

0.79

Out of stock

SKU: 1023006 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 2 lapsa mekanikë 0,5 mm, 1 gri dhe 1 të zi, 6 goma rezervë dhe 12 maja lapsi
Ngjyra E zezë gri
Copëza 9 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.