Kulete Lapsash Lëkure Rozë Me Zinxhir 19x3x6 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1167408 Category:

Përshkrim

kuletë e vogël shkollore, me zinxhir pa ndarës në ngjyrë rozë. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Ngjyra Rozë
Materiali i produktit Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 19x3x6 cm