Portofol Shkolle Pink 15Nf36 20 Cm

2.99

In stock

SKU: 1019716 Category:

Përshkrim

Këllëf shkolle me zinxhir, pa ndarës brenda, me një xhep të brendshëm me zinxhir në kapak, të serisë 15NF36 . Ideale për nxënësit e shkollës fillore dhe adoleshentët.
Materiali: Poliestër