Portofol Shkolle Ushtarak Me 3 Xhepa 20 Cm

2.99

In stock

SKU: 1106879 Category:

Përshkrim

Këllëf shkollor me 3 xhepa me zinxhir në modelin e ushtrisë, seria 15NF36 . Ideale për nxënësit e shkollës fillore dhe adoleshentët.
Materiali: Pëlhurë sintetike
Ngjyra Shumëngjyrësh
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 20x6x6 cm