Pulla Riparuese Për Komardare 6 Copë

0.69

Out of stock

SKU: 1101226 Category:

Përshkrim

Ngjitëse riparuese për komardare. Pastroni plotësisht sipërfaqen, prerë një copë pak më të madhe dhe vendoseni. Ngjit ne menyre efektive dhe për një kohë të gjatë. Përmban 6 copë 4,5×6,25 cm