Puzzle Për Fëmije Kafshët E Fermës 24 Copë

1.79

Out of stock

SKU: 1199056 Category:

Përshkrim

Puzzle me 24 pjesë të mëdha dhe një imazh të një ferme Kafshësh.
Gjinia Djalë Vajzë
Materiali Letër
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketimit 42×28 cm