Qiri Aromatik I Verdhë Në Kuti Metalike Me Kapak Dizajn Papagall Me Aromë Ananasi 5×3.5 Cm

0.59

Out of stock

SKU: 1175082 Category:

Përshkrim

Qiri Dekorativ I Verdhë, Në Një Kuti Metalike Me Kapak Dhe Aromë Ananasi.
Koha E Djegies: 5 Orë
Ngjyra E Verdhe
Materiali Metal Parafine
Pesha E Paketës 60 G
Diametri X Lartësia 5×3.5 Cm