Qiri Aromatik Me Aromë Kafe 6.8×7.2 Cm

1.49

Out of stock

SKU: 1094872 Category:

Përshkrim

Qiri Dekorativ Aromatike Në Ngjyrë Mjalti Ngjyrë Kafe Me Litar Dhe Fitil Ekologjik.
Koha E Djegies: 35 Orë
Ngjyra Kafe Mjaltë
Materiali Parafinë
Pesha E Paketës 215 G
Diametri X Lartësia 6,8×7,2 Cm