Qiri Dekorativ Ngjyrë Pana Me Dritë Led Me Bateri 8×12 Cm

2.49

In stock

SKU: 1162952 Category:

Përshkrim

Qiri Dekorativ Në Ngjyrë Të Bardhë, Me Majë Të Valëzuar Dhe Flakë Të Verdhë. Ka Një Çelës On / Off. Punon Me 3 Bateri Aaa (Nuk Përfshihen).
Ngjyra Pana
Materiali I Produktit Parafine Plastike
Dritë E Ngrohtë
Pesha E Paketës 230 G
Diametri X Lartësia 8×12 Cm