Qiri Aromatik Me Ngjyrë Të Bardhë Me Të Zezë 7×10 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1153089 Category:

Përshkrim

Qiri Dekorativ Kolone Në Të Bardhë Dhe Të Zi Me Aromë Shampanje Dhe Spango Të Lidhur.
Koha E Djegies: 35 Orë
Ngjyra E Bardhë E Zezë Shumëngjyrëshe
Materiali Parafinë
Pesha E Paketës 325 G
Diametri X Lartësia 7×10 Cm