Raft Muri Dru Lisi Ngjyrë Natyrale 60x23x4 Cm

8.99

Out of stock

SKU: 1102903 Category:

Përshkrim

Raft muri, prej druri, me mbështetëse të fshehura. Përmban 2 vida dhe kunja.
Materiali Dru
Pesha maksimale 6 kg
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 60×23.5×3.8 cm