Rreth Koke I Zi Fjongo Me Temina

1.99

Out of stock

SKU: 1187101 Category:

Përshkrim

Aksesorë për veshje të Krishtlindjeve, shtyllë e zezë me hark me xixa të kuq dhe jeshil.
Materiali Poliestër
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç