Rrugicë Pellushi Kafe 55×90 Cm

7.99

Out of stock

SKU: 1155780 Category:

Përshkrim

Rrugicë Pellushi Në Dizajn Dhe Formë Kafshësh, Me Sipërfaqe Që Nuk Rrëshqet Në Pjesën E Poshtme. Ideale Për Çdo Stinë.
Ngjyra Kafe
Materiali Poliestër
Gjatësia X Gjerësia 55×90 Cm