Shkumësa Me Ngjyra & Sfungjer 24 Copë

1.49

Out of stock

SKU: 1043751 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një sërë 12 shkumës të bardhë, 12 shkumës në ngjyra të ndryshme dhe një sfungjer me një dorezë plastike.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.