Tapa Për Veshët & Kapëse Për Hundën Set

0.99

In stock

SKU: 1015711 Category:

Përshkrim

Një grup i aksesorëve për not që përfshin tapat e veshëve dhe kapësen e hundës.
Mosha e sugjeruar 8 vjeç e lart