Blloqe Shënimesh Kafshë 8×8 Cm Set 4 Copë

0.99

Out of stock

SKU: 1100432 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 4 mini fletore me dizajnë dhe ngjyra të ndryshme, me dimensione 8×8 cm me 40 flete të bardha