Boçe Pishe Dekorative Të Kuqe Me Të Bardhë 7 Cm 4 Copë

2.49

Out of stock

SKU: 1143008 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, kone pishe, të kuqe, me dëborë, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E Bardhë e Kuqe
Materiali i produktit Plastike
4 copë
Gjatësia x Gjerësia 7 cm x 3 cm