Set Bowling Për Fëmije 10 Birila 2 Topa

9.99

Out of stock

SKU: 1193966 Category:

Përshkrim

Komplet bowling për fëmijë me 10 birila shumëngjyrëshe (19 cm) dhe 2 topa të zi (11 cm).
A jeni gati për të fituar? Goditni dhe fitoni miqtë tuaj!
Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Gjinia Djalë Vajzë
Ngjyra Shumëngjyrësh
Materiali Plastikë
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketimit 28x21x25 cm