Forma Sysh Me Ngjyra Set 100 Copë

0.59

Out of stock

SKU: 1050483 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një set me 78 sy me ngjyra të ndryshme për të bërë zanate, 1 cm, 1.5 cm dhe 2 cm.
Ngjyra Shumëngjyrësh
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.