Lule Ngjitëse Dekoruese Set 50 Copë

0.49

Out of stock

SKU: 1050477 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një sërë lulesh prej pëlhure, fluturash dhe zemrash me ngjyra të ndryshme.
Ngjyra Shumëngjyrësh
50 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç