Goma “Pelikan” Të Bardha Në Madhësi Të Ndryshme 2 Copë

1.29

Out of stock

SKU: 1017739 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 1 gomë të madhe të bardhë “PELIKAN” dhe 1 dhuratë të vogël, për pastrimin e lapsit dhe sipërfaqes.
Ngjyra E bardhe
Seti i markës Pelikan
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.