Mjete Shkollore Set Me Dizajn “Spiderman” 11 Copë

2.99

Out of stock

SKU: 1183859 Category:

Përshkrim

Komplet shkolle për djalin me kuti plastike, 3 lapsa, 2 stilolapsa me bojë blu, vizore 15 cm, 3 gomë dhe një mprehës të rrumbullakët, të gjitha të dizajnuara nga heroi i preferuar Spiderman.
Gjinia Djali
Hero Njeriu merimangë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketës 26×27 cm