Mjete Shkollore Set Me Dizajn Sirenë Ciklamin 5 Copë

0.79

Out of stock

SKU: 1183847 Category:

Përshkrim

Komplet shkolle për vajzën sirenë fuchsia me një vizore 30 cm e cila është gjithashtu një rast për të fiksuar 2 lapsa me gomë, gomë të rrumbullakët dhe mprehës plastik.
Gjinia Vajze
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vje