Mjete Shkollore Set Me Dizajn Galaktike 9 Copë

1.99

Out of stock

SKU: 1183845 Category:

Përshkrim

Komplet shkolle për djem me vizore 15 cm, 2 lapsa, 1 mprehës, 1 gërshërë, 3 gomë dhe 1 kuti plastike drejtkëndëshe me vizatim të imazheve nga hapësira.
Gjinia Djali
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketës 17.5×28 cm