Plasteline Shumëngjyrëshe Me Makineri Për Akullore

12.99

Out of stock

SKU: 1146906 Category:

Përshkrim

Krijoni akullore DOH, bëhuni krijues dhe zhvilloni imagjinatën tuaj! Përmban: 6 gota material ndërtimi, 1 makinë akullores & pajisje të ndryshme. Ka udhëzime dhe një tabelë përzierjeje ngjyrash.
Gjinia Djalë vajze
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.