Plasteline Me Ngjyra Në Kova 85 Gr 12 Copë

5.99

In stock

SKU: 1126499 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 12 kavanoza plastelinë në 12 ngjyra bazë (të kuqe, të verdhë, blu, jeshile, portokalli, të zezë, të bardhë, blu të lehta, jeshile, vjollce, rozë dhe kafe). Jo toksike miqësore me mjedisin.
Gjinia Djalë vajze
12 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.