Vizore Të Ndryshme Blu Set 3 Copë

0.99

In stock

SKU: 1157389 Category:

Përshkrim

Përfshin 1 vizore 20 cm, trekëndësh dhe raportor të bërë nga materiali fleksibël të gjitha në ngjyrë blu.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu
3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.