Vizore Të Ndryshme Ciklamin Set 3 Copë

0.99

Out of stock

SKU: 1157390 Category:

Përshkrim

Përfshin 1 vizore 20 cm, 1 trekëndësh dhe një raportor të bërë nga materiali fleksibël të gjitha në ngjyrë ciklamin.
Gjinia Vajze
Ngjyra ciklamin
Copa 3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.