Njeri Bore Dekorativ Me Shall & Kapele Dimërore Të Kuq 15 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1185141 Category:

Përshkrim

Stoli dekorativ me gaz i Krishtlindjeve, burrë dëbore me kapelë të kuqe dhe shall me shirita.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekoratë të veçantë të Krishtlindjeve!
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E Bardhë e Kuqe
Materiali Shkumë
Diametri x Lartësia 7×15 cm