Sticky Notes Me Forma & Ngjyra Të Ndryshme 250 Copë

0.69

In stock

SKU: 1183645 Category:

Përshkrim

Letra shënimesh ngjitëse në forma të ndryshme me ngjyra, në një bazë letre që mund t’i bashkëngjitni në një lidhës ose dosje dhe t’i keni gjithmonë me vete. Ideale për zyrë, shkollë ose punë.
E vogël: 1.2×4.5 cm.
E mesme: 2.5×7.5 cm.
E madhe: 3.8×5.1 cm.