Shilte Karrige Kafe Dizajn “Love And Cherish Each Moment” 38x38x2.5 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1178546 Category:

Përshkrim

Jastëk Për Karrigen E Kafesë Me Mesazh, Mbushje Me Shkumë, Të Dyfishtë Pa Zinxhir Me Lidhëse Të Të Njëjtit Pëlhurë Për T’U Lidhur Me Karrigen. Ideale Për Çdo Stinë.
Ai U Jep Rehati Karrigeve Dhe Ju Mund Të Luani Me Ngjyra Të Ndryshme Për Një Dekorim Unik!
Ngjyra Kafe
Materiali I Produktit Poliestër
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia 38x38x2.5 Cm