Shilte Karrige Ngjyrë Gri 40x40x4 Cm

3.99

Out of stock

SKU: 1174593 Category:

Përshkrim

Jastëk Karrige Në Natyrë, Dekorim Veror Gri, I Dyanshëm Pa Zinxhir. Bërë Nga Pëlhura Rezistente Ndaj Ujit Dhe Lidhëse Të Të Njëjtit Pëlhurë Për Tu Lidhur Fort.
Rinovoni Kopshtin, Tarracën Ose Ballkon Tuaj Me Ngjyra Të Bukura, Lehtë Dhe Ekonomikisht.
Ngjyra Gri
Materiali Poliestër
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia 40x40x4 Cm