Shirit Dekorativ Silver Me Shkëlqim 7×300 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1129921 Category:

Përshkrim

shirit argjendi dekorative e Krishtlindjeve.
Dekoroni vetëm ose në pemë dhe dekoroni në mënyrë unike!
Ngjyra Argjendi
*KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve.
Gjatësia x Gjerësia 3 m x 7 cm