Shirit Dekorativ Fije Jeshile Me Borë 5×300 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1112087 Category:

Përshkrim

shirit dekorative e Krishtlindjeve jeshile.
Dekoroni vetëm ose në pemë dhe dekoroni në mënyrë unike!
Ngjyra E gjelbër
Përshtatshmëria e moshës *KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve
Gjatësia x Gjerësia 3 m x 5 cm