Shirit Dekorativ I Kuq Me Yje 6×300 Cm

2.99

Out of stock

SKU: 1123769 Category:

Përshkrim

shirit dekorative e Krishtlindjeve e kuqe.
Dekoroni vetëm ose në pemë dhe dekoroni në mënyrë unike!
Ngjyra E kuqe
Përshtatshmëria e moshës *KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve.
Gjatësia x Gjerësia 3 m x 6 cm